Lyt til artiklen:

Grimme blev årets læreplads

00:00
Hastighed: ???x
01:12

Abonnementsartikel

Dansk Maskinhandlerforening har kåret Grimme Skandinavien A/S som årets læreplads 2021.

På Dansk Maskinhandlerforenings generalforsamling i Herning 26. november blev Grimme Skandinavien A/S kåret som Årets Lærerplads 2021.

Det er femte gang, prisen uddeles, og direktør Klaus Nissen, Dansk Maskinhandlerforening, kaldte prisen et vigtigt element i den samlede rekrutteringsindsats.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han begrundede valget af Grimme med, at virksomheden har levet op til de kriterier, som har været i fokus siden prisen blev født.

For eksempel fremhævede han Grimmes indsats for branchen og faget, og at virksomheden promoverer uddannelsen og understøtter eleverne. Og deltager med energi og entusiasme.

Ifølge Klaus Nissen skal prisen også være med til at fjerne et gammelt gyllemekanikerprædikat og hæve uddannelsen op på det niveau, hvor han mener, at uddannelsen rettelig hører hjemme.

Han fremhævede, at Grimme har taget ekstra godt hånd om deres lærling og fokuserer på, at der også er fokus på, at eleven skal fungere socialt på arbejdspladsen.

Grimme har taget et helt exceptionelt stort ansvar i årets løb og har mange lærlinge og har gjort en ekstraordinær rekrutteringsindsats.