Lyt til artiklen:

Huawei leverer teknologi til landbrugsdrone

00:00
Hastighed: ???x
01:21

Digitaliseringen af industrierne er i fuld gang, og nu har Huawei og den østrigske dronevirksomhed Dronetech også taget et vigtigt skridt i retning af digitalisering af landbrugsindustrien, skriver Huawei i en pressemeddelelse.

Her har de to virksomheder samarbejdet om, at udstyre droner med 5G-moduler fra Huawei. Herved kan dronerne overflyve vinmarkerne på vingården Nussböckgut i den nordlige del af alpelandet. På grund af 5G-modulerne kan droner indsamle stor mængder data i realtid om vinmarkernes tilstand, som kan bruges til at optimere vedligeholdet af markerne og øge effektiviteten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Østrigs største droneleverandør Dronetech og Huawei i Østrig har arbejdet tæt sammen på at udvikle et 5G-baseret, intelligent pionerprojekt her i landet. For første gang er droner blevet udstyret med et 5G-modul fra Huawei, som derved kan bruges til at scanne marker og transmittere store datamængder i realtid. Derved kan man træffe hurtige og præcise beslutninger om, hvad der skal ske på vingården Nussböckgut i Leonding, fortæller Andreas Reichhardt, Viceminister for det østrigske ministerium for Landbrug, Regioner og Turisme.