- Vi er helt med på, at vi slår lidt vel meget ud med armene, når vi siger, at vi kan spare kunderne for store summer på deres indkøb af råvarer og samtidig spare dem for en masse tid. Men vi kan rent faktisk leve op til det. I Agrovi har vi i årevis kunne følge, hvordan vores kunder i Spar Sjælland og Kornmatch altid har opnået resultater, der har ligget over gennemsnittet. Med Agrovi Business sætter vi os for at redefinere andelstanken i et nyt og anderledes set-up, hvor vi kan tilbyde stordriftsfordele til både store som små kunder, siger Lars Møller Andersen, der som afdelingsleder i Agrovi SYD, nu også kan føje direktør i Agrovi Business til visitkortet.

Rammerne om det nye handelsfællesskab er nu faldet på plads, og man er derfor i gang med at opbygge det stærke fællesskab, som skal være med til at skabe de mange fordelagtige aftaler for kunderne, skriver Agrovi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Få dit eget pristjek i dag

- Allerede i næste uge holder vi fire introduktionsmøder i Ringsted, Holbæk og Hillerød, hvor man selv kan få syn for sagen og se eksempler på de prisbesparelser, der rent faktisk er at hente for en lang række forskellige typer kunder, hvad enten man er landmand, entreprenør eller andet. Man kan også allerede nu få lavet sit eget pristjek på vores hjemmeside, hvis man er nysgerrig efter at se, hvad der er at hente af besparelser, tilføjer Lars Møller Andersen.

På introduktionsmøderne vil man også kunne møde direktør og indkøbschef i Agrovi Business, Torben Pedersen. Han er manden bag B2B og kender derfor markedet, leverandørerne og indkøbsprocesserne indgående.

- Med Torben Pedersen som ansvarlig for vores leverandøraftaler, er vi garanteret, at den bedste i branchen tager sig af vores kunders behov på den bedst mulige måde. Med dybe rødder i landbrugssektoren vil både Torben og Agrovi kunne bidrage positivt til samarbejdet omkring at skabe et effektivt og solidt handelsfællesskab, der ikke alene vil samle andelstanken op på ny, men også at skabe markante resultater for vores kunder mange år frem i tiden, siger Niels Peter Ravnsborg, direktør for Agrovi.