Tyske Müthing har specialiseret sig i produktion af slagleklippere, og på Agritechnica har de også en forholdsvis stor stand - kun med slagleklipper. Der er på mange måder tale om en specalist, og nu får specialisten ny dansk importør.

Det bliver Brøns Group, som får importen af de gule tyske slagleklippere, som producere slagleklippere fra 0,8 til 8,3 meters arbejdsbredde, hvor topmodellerne enten leveres i en triplesæt løsning med en frontmonteret enhed og to bag traktoren, eller med alle tre enheder samlet bag traktoren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Brøns Group passer fantastisk godt ind til maskinerne fra Müthing, fortæller Gerd Karsen, salgschef hos Müthing, og fortsætter:

- Vi har to produktlinjer i sortimentet, hvor vi foruden landbruget også producere slagleklippere til den kommunale/entreprenør-sektoren. Man finder ikke mange importør i Danmark, som faktisk arbejder inden for begge grene, og derfor er det et perfekt match vi har fundet her, fortæller han.

Kraftige maskiner

Kim Lund Hansen er salgsansvarlig for Müthings landbrugsmaskiner hos Brøns Group, og han fremhæver slagleklipperne som ganske kraftige maskiner, som passer ind til det profesionelle bedrift og maskinstation.

- Der er bestemt tale om meget kraftige slagleklippere, med et hav af udstyrsmuligheder, fortæller han og fremhver blandt andet den patenteret haj-fine, som sidder monteret over rotoren, og på den måde sikre, at det materiale, som ikke er klippet i første omgang, får endnu en tur forbi slaglerne, inden det blæses bagud.

- Det er også helt unikt med et justerbart modskær, som både kan stilles manuelt samt automatisk med hydrauliske stempler. Med den kan man bestemme det sug der skal være i maskinen, og knusningen af materialet.

rich-media-3
Kim Lund Hansen er salgsansvarlig for Müthings landbrugsmaskiner hos Brøns Group.