Abonnementsartikel

Anders Gunnarsson opfører lige nu en Intellifarm stald fra Agrifarm A/S, hvor i der skal produceres klimavenligt kød.

Anders Gunnarsson opfører lige nu en Intellifarm stald fra Agrifarm A/S, hvor i der skal produceres klimavenligt kød, skriver Agrifarm i en pressemeddelelse. Vores stald er et godt match når det handler om at reducere klima og miljøpåvirkning fra svineproduktionen, og derfor er vi meget stolte at Anders vælger at samarbejde med os udtaler Produktchef hos Agrifarm A/S Poul Erik Christensen.

I dag har slagteriet HK Scan og Anders Gunnarsson offentliggjort, at et nyt produkt ser dagens lys - en ny gris til de svenske forbrugere, produceret med mål om øget bæredygtighed. Hele produktionen hos Anders Gunnarsson på Halla Gård skal foregå i et sluttet kredsløb, hvor al foder produceres på gården, også protein. Der er netop idriftsat et nyt biogasanlæg som del af det sluttede kredsløb.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Staldklimaet er imponerede

Vi blev anbefalet at kigge nærmere på Intellifarm stalden. Vi besøgte derfor Agrifarm sidste år, midt i sommervarmen. Det var en fantastisk oplevelse at se, hvor gode forholdene er i Intellifarm stalden. Vi har aldrig set og oplevet en stald med så fantastisk et staldklima og med så gode forhold for grise og medarbejdere. Besøget hos Agrifarm A/S overbeviste mig om, at det var den stald, jeg ville have, udtaler Anders Gunnarssson.

Grise flytter ind

Byggeriet er i fuld gang og forventes færdig omkring nytår, og der kan sættes grise ind i den nye stald til januar, udtaler CEO Hans Jørgen Pedersen, Agrifarm A/S.

Anders Gunnarsson byder velkommen til åben stald først i det nye år. Han og leverandørerne til projektet vil vise deres produkter frem ved denne lejlighed. Endelig dato bliver meldt ud i december måned.