Danish Food Innovations pulje penge til samarbejdsprojekter, altså projekter der skal skabe ny viden til små og mellemstore virksomheder, øges fra 2,1 millioner til 3,75 millioner, skriver Danish Food Innovation i en pressemeddelelse. Det betyder, at der er flere millioner til næste ansøgningsrunde for samarbejdsprojekter, som er lige om hjørnet.

Alle samarbejdsprojekter skal tage udgangspunkt i en af de seks fokusområder, som er udpeget af fødevareindustrien i fødevareforskningsstrategien Fødevareinnovation i Verdensklasse Frem Mod 2030.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Projekterne skal desuden tage afsæt i konkrete virksomhedsproblematikker, hvorfor alle samarbejdsprojekter skal have minimum to virksomheder og en videninstitution med, som en del af projektet.

Det glæder partnerne i Danish Food Innovation, da der nu går flere penge at udvikle nye teknologier, nye produkter samt nye forretningsområder.

- I samarbejdsprojekterne er der fokus på øjeblikkelig værdi for SMVer, og derfor er det skønt, at der nu er endnu flere midler til det. I det hele taget er vi spændte på, hvad der venter af innovative projekter og virksomheder i slutningen af 2019, fortæller formand for bestyrelsen i Danish Food Innovation og Vice President ved Chr. Hansen, Esben Laulund.

Den næste mulighed for at søge et samarbejdsprojekt er lige om hjørnet. Du skal have indsendt sin ansøgning senest fredag d. 11. oktober 2019, skriver Danish Food Innovation i pressemeddelelsen.