Abonnementsartikel

West Presenning i Ringsted øger importen af presenninger fra Polen. Især de store presenninger til landbruget og industrien giver travlhed hos firmaet.

West Presenning får i denne tid flere og flere bestillinger på at skulle levere mange presenninger i den samme ordre. Det er typisk fra store landbrug og firmaer, der har behov for overdækning af større byggerier, afdækning af et stort antal maskiner. eller afdækning af korngrave.

West Presenning ikke selv kan nå at fremstille det ønskede antal presenninger på eget værksted inden for den tidsramme, kunderne forventer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor øger virksomheden i Ringsted nu importen af presenninger fra Polen, der leverer produkterne i høj kvalitet, i alle størrelser og hurtigt. Firmaet leverer også presenninger til halmafdækning og korngrave.

- Inden for industrien og byggeriet går det stærkt i øjeblikket. Derfor har vi valgt at øge vores import af presenninger, primært til overdækning og afdækning indenfor mange erhverv. Vi kan nu hurtigt levere alle former for presenninger i standard-størrelser. Fra de mindste til de største. Vi har en virkelig god leverandør i Polen, som vi har samarbejdet med i mange år, og som altid leverer produkter i høj kvalitet til en fornuftig pris, siger direktør Jørn West, West Presenning.

Han glæder sig til at tage rundt til nye og gamle kunder og præsentere de mange muligheder, som de nye typer presenninger vil give virksomheder inden for byggeri, industri, landbrug og transport.