Skjern Maskinforretning forstærker servicen i området sydpå, da New Holland-forhandleren fra årsskiftet overtager Sakskær Maskiner nær Varde. Det oplyser Kaj Pedersen, indehaver af Skjern Maskinforretning, til Maskinbladet.

- Vi har valgt at overtage Sakskær Maskiner, da jeg sammen med de nuværende ejere, Flemming og Inga Albæk og Claus Madsen, kunne se muligheder i, at danne et fælles og stærkere serviceteam som hovedsageligt skal have fokus på New Holland produkterne. Sakskær Maskiner har nogle dygtige medarbejdere, som i forvejen arbejder med New Hollands produktsortiment, hvilket vi ser som en stor styrke. I dag er det ikke nemt at finde nye dygtige medarbejdere, men med dette tiltag, betyder det, at vi kan komme længere ud i vores områder og være tættere på kunderne i dagligdagen og yde dem den service, som de fortjener, siger Kaj Pedersen og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med en våd sommer har vi haft svært ved at finde nok hænder, så vi kan holde mejetærskere og pressere kørende. Det er vigtigt at have de rigtige folk, og derfor bliver det her en kæmpe styrkelse for os. Sammen står vi stærkere. Flemming Albæk vil som et led i den nye udvikling være tovholder på, at få dannet et stærkt presserteam, som Flemming har mange års erfaring indenfor. Udover at være en del af serviceteamet vil Flemming fortsætte som daglig leder og sælger i afdelingen i Sakskær. Claus Madsen vil ligeledes fortsætte i det nye setup som montør med speciale i traktorer og skal være med til at styrke og udvikle serviceniveauet i Sakskær i samarbejde med det eksisterende team i Skjern.

Sakskær Maskiner har i dag ingen traktor-forhandling, men sælger brugte traktorer - hovedsageligt New Holland. Fremover skifter Sakskær Maskiner navn til Skjern Maskinforretning og det er planen, at de nuværende ansatte, som kunderne kender i Sakskær, fortsætter i den nye afdeling.

- Der er tale om en virksomhedsoverdragelse af en velfungerende virksomhed, hvor Flemming fortsætter med at have det daglige ansvar i afdelingen i Sakskær, forklarer Kaj Pedersen.

Virksomhedsoverdragelsen er gældende fra årsskiftet og kunderne i det sydlige område vil kunne se frem til et øget produktsortiment i form af blandt andet Kuhn, MI, Samson servicepartner og reservedele.