Juledagene er ikke andet end en forlænget weekend i år, men selv om hverdagen allerede vender tilbage på tirsdag den 27. december, vil der alligevel være nyt på maskinbladet.dk hver dag - også i helligdagene.

Vi skal nok ikke regne med, at de landbrugsrelevante nyheder står i kø, når julefreden sænker sig i de kommende dage, men redaktionen vil holde øje med, hvad der sker med betydning eller interesse for landbruget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Så vi forventer, at der hver dag i juledagene vil komme nyhedsopdateringer, og vi holder selvfølgelig også øje med tip på mailadressen redaktion@maskinbladet.dk.

Vi ved, at rigtig mange af vores trofaste brugere har Maskinbladet.dk som deres foretrukne netmedie og besøger os dagligt på enten pc, smartphone eller tablet. Det betragter vi som en tillidserklæring, som vi selvfølgelig også vil bestræbe os på at leve op til på helligdage.

På Maskinbladet ved vi, at vores brugere forventer meget af os, og vi vil derfor også fremover anstrenge os for at levere branchens bedste produkter på alle medieplatforme.

- Glædelig jul til alle.