Kubota satser stort på landbruget, og med M7-serien har det japanske mærke for alvor meldt sig ind i kampen om de danske landmænds gunst.

Nu er den første M7-traktor blevet solgt i Danmark, og det er Fredensborg Skov & Have, der har lukket den første handel. Handlen kom i hus på Agromek, hvor den store M7-traktor også blev vist for første gang ved en dansk landbrugsmesse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har solgt traktoren til en lokal landmand fra gården Mølleris i Skævinge kommune. Der skal den køre hos en planteavler med 350 hektar, siger Henrik Brunholm fra Fredensborg Skov & Have.

Den solgte model er en M7171 med 170 hestekræfter og trinløs transmission, og det vækker glæde hos forhandleren, at den store orange traktor nu får dansk jord under dækkene.

- Det er stort, at vi får den første ud at køre. Det bliver forhåbentlig den første af mange, og denne model kommer nærmest til at køre i vores baghave. Der skal nogle stykker ud at køre, så vi kan skabe nogle relationer, og vores kunder kan se maskinen i arbejde, siger Henrik Brunholm.

Traktoren er solgt i samarbejde med SG Finans, der har stået for finansieringen. Traktoren er testet i PowerGear, og du kan se testen her.