Abonnementsartikel

Når Gøma i 2018 ikke længere er Samson-forhandlere, så fortsætter den midtjyske virksomhed som specialister inden for maskiner til husdyrgødning.

Efter Samson Agro har opsagt samtlige Samson-forhandlere i Danmark, har Gøma også mistet forhandling af de grønne gyllevogne fra nabovirksomheden i Viborg - både i Danmark, Norge og Sverige.

- Efter 41 år som førende maskinhandler inden for husdyrgødning, så fortsætter vi naturligvis med landsdækkende service af alle former inden for maskineri til håndtering af husdyrgødning, fortæller Karsten Kammer, den ene af Gømas ejere.

Gøma har i mange år stået for service og salg af blandt andet Samsons produkter hos stort set alle maskinstationer i Danmark.

- Og vi fortsætter naturligvis med servicedelen, ligesom vi fortsat har forhandling af en lang række produkter til maskinstationerne deriblandt produktion af egne i form af kombispulere, fronttanke og ombygning af gamle tandnedfælder fra Samson til discnedfældere.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Karsten Kammer påpeger også, at det store reservedelssalg fra Viborg stadig vil fortsætte, til trods for at forhandling af nye Samson produkter stopper senest i 2018.