Abonnementsartikel

Mindst 367 udstillere er klar til den svenske landbrugsmesse.

Sidste år kunne Borgeby Fältdagar melde om et rekordhøjt antal udstillere, da den svenske landbrugsmesse berettede om over 350 udstillere.

Den rekord fik ikke lov at stå længe, for igen i år kan Borgeby Fältdagar melde om rekordstor tilslutning. Omtrent en måned før messen åbner, kan talsmand Andreas Mårtensson fortælle, at tallet har rundet 367, og det altså er højere end nogensinde før. På listen er der flere danske udstillere, og det forventes, at messen bliver en ganske stor attraktion for danske landmænd.

Borgeby Fältdagar løber af stablen den 24. og 25. juni, og messen afholdes cirka 25 kilometer nord for Malmø.

Professionel messe

År efter år er Borgeby Fältdagar en fast sommertradition for et væld af branchefolk fra landbruget. Borgeby Fältdagar bryster sig nemlig af at være en professionel messe, der satser målrettet mod et professionelt publikum.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det er også tilfældet i år, så hvis man besøger den svenske messe, er der garanti for faglige input og nyheder fra branchen.

Noget der adskiller Borgeby Fältdagar fra andre lignende messer er, at man på Borgeby Fältdagar i månederne op til messen sår afgrøder på de omkringliggende marker, så messens besøgende med egne øjne kan se, hvad forskellige redskaber og maskiner kan gøre i praksis.

Derudover har Borgeby Fältdagar også tradition for at udgrave nogle kanaler, så de besøgende kan se rodnettet under diverse afgrøder, og på den måde blive endnu klogere på planternes vækst.

Iværksætteri

For at messen ikke blot bliver en gentagelse af sig selv, har Borgeby Fältdagar hvert år et nyt tema. I år er temaet "Min historie som iværksætter", og Borgeby Fältdagar har altså lagt op til, gæsterne på messen kan lære mere om livet som landbrugsiværksætter.

På pladsen er iværksætterne samlet på et tema-torv, hvor du blandt andet kan møde en landmand, der producerer kartoffelchips og en iværksætter, der har stor succes med sin gårdbutik.

Borgeby Fältdagar arrangeres af HIR Scania AB (tidligere HIR Malmöhus AB).