Abonnementsartikel

Den 7.-8. januar afholdes DLG VækstForum for syvende gang.

DLG VækstForum 2015 afholdes for syvende gang og er vokset siden sin spæde opstart i 2009. Det afvikles som et to-dages-seminar for planteavlere til inspiration, erfaringsudveksling og konkrete løsninger til den kommende vækstsæson.

19 af planteavlernes topvigtigste leverandører udstiller med fokus på vækst og faglighed. Igen i 2015 suppleres udstillingshallen med et tilstødende telt-areal. Her udstiller Kongskilde jordbearbejdningsredskaber og kornbehandlingsprogram. Tillige er der showroom med erhvervsbiler både inde og ude.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dagene byder på faglige indlæg af 20 minutters varighed af de deltagende firmaer. Hver dag afrundes af et fremtidsskuende foredrag, i år af Flemming Nør-Pedersen, direktør i Landbrug & Fødevarer og af direktør Torben Andersen, Dansk Farm Management, AP Pensions Agrofond.

Mød kolleger og fagfolk over en kop kaffe og få en spændende dag med fokus på vækst og faglighed. Der kan frit veksles mellem de enkelte indlæg i auditoriet og besøg i udstillingsarealet, hvor firmakonsulenterne er klar til faglige spørgsmål. Midt på dagen serveres en let frokost.

Arrangementet afholdes den 7. og 8. januar 2015 på Kongskilde Maskinfabrik i Sorø.

Udstillingen er åben begge dage fra kl. 8.30, og der kræves ingen tilmelding.