Abonnementsartikel

Udlejers salg af ejendom betyder, at Maskincenter Sjælland i øjeblikket leder efter ny lokation til virksomhedens Holbæk-afdeling.

Maskincenter Sjælland jagter nye lokaler til virksomhedens Holbæk-afdeling.

Udlejer har nemlig solgt ejendommen Frejasvej 2 til den svenske Biltema-kæde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har længe været klar over, at ejendommen har været til salg, og derfor har vi gennem de seneste måneder været i gang med at finde en alternativ lokation til vores Holbæk-afdeling, lyder det fra direktør hos Maskincenter Sjælland, Hans Erik Karlshøj.

- Vi ved, at ejendommen er blevet solgt, men der har endnu ikke været afholdt møde med de nye ejere, og vi ved derfor ikke, hvordan de vil anvende ejendommen fremover, tilføjer han.

Ny løsning på vej

Hvad angår den nye adresse for afdelingen, er Hans Erik Karlshøj ikke på nuværende tidspunkt i stand til at løfte sløret for en endelig løsning.

- Lige nu kan vi ikke sige andet, end at vi kigger på nogle alternativer. Jeg kan dog forsikre vores Holbæk-kunder om, at der naturligvis også i fremtiden vil være en servicering og forhandling af John Deere-maskiner i området, siger han.

- Vi har en rigtig god forretning i Holbæk, og udover at det er en forudsætning for virksomhedens strategi, er det naturligvis også en forventning fra vores samarbejdspartner, John Deere International, at vi dækker Sjælland optimalt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når ledelsen i Maskincenter Sjælland er orienteret om salget skyldes det, at ejendommens udlejer, Karsten Bendix Jensen, er ansat hos Maskincenter Sjælland. Han er ligeledes tidligere indehaver af Holbæk Agro Center, som blev overtaget af Maskincenter Sjælland-koncernen i 2012.

Maskincenter Sjælland blev i 2012 autoriseret forhandler af John Deere-landbrugsmaskiner med et salgsområde, som dækker hele Sjælland, undtaget enkelte postnumre på Sydsjælland.