DeLaval, den store leverandør af løsninger til mælkeproducenter, har erhvervet Uniform-Agri, en førende leverandør af management informationssystemer til mælkeproducenter med hovedsæde i Assen, Holland.

Overtagelsen af Uniform-Agri i Holland skal ses som et supplement til DeLavals udbud inden for farm management. I takt med automatiseringen af mælkeproduktionen er data blevet nøglen til en mere professionel styring af gården og til at øge både effektivitet og rentabilitet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Uniform-Agri er ifølge en pressemeddelelse fra De Laval kendetegnet ved en velfunderet analyse, stærke brugerdefinerede forbindelser til procesudstyr og pålidelige og præcise databaser. Virksomheden beskæftiger omkring 40 medarbejdere. Uniform-Agri vil fortsætte som et selvstændigt selskab i DeLaval Gruppen under sit nuværende navn.

- Det er vores ambition at fortsætte med at øge Uniform-Agris aktiviteter gennem det eksisterende globale distributionsnetværk og skabe nye forretningsmuligheder," siger Jan-Ove Nilsson, nyudnævnt bestyrelsesformand for Uniform Agri og Vice President Business Area Capital Goods i DeLaval International.

Harm-Jan Van der Beek, den nuværende administrerende direktør og tidligere ejer, fortsætter i sin rolle som administrerende direktør for Uniform-Agri.

DeLaval blev grundlagt for mere end 125 år siden i Sverige, da den visionære Gustaf de Laval tog patent på flødecentrifugen. I dag har DeLaval 4.500 medarbejdere og aktiviteter i mere end 100 lande. DeLaval er sammen med Tetra Pak og Sidel en del af Tetra Laval Group.