John Deere løb med hædren for bedste stand i hallerne B, G, H, M og X i forbindelse med årets udgave af Agromek.

Begrundelsen for valget er, at John Deeres stand er meget synlig, når man træder ind i hal B.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Udstilleren har præsteret at opbygge standen til, at der er god plads til de besøgende, selv om der er mange maskiner. Udvalget er imponeret over indretningen, hvor at de lokale John Deere-forhandlere har eget kontor ud mod ydervæggen. Man har dermed formået ikke at give standen en ”bagside”, der ellers kunne virke mindre interessant, lød det blandt andet i motiveringen for valget af John Deeres stand.

- Standpersonalet, der er klædt i synlige grønne skjorter, er meget imødekommende og hurtig til at videreformidle kontakten til en lokal forhandler der kan informere om maskinnyhederne. De mindre have-/parkmaskiner er placeret foran forhandlerområdet på en sådan måde, at de besøgende uden problemer kan kigge hen over dem, lød det videre.

Scantruck

I hallerne C, D og E på Agromek 2012 blev Scantruck vinderen.

Der er ifølge dommerudvalget tale om en flot stand, der med bannere fanger opmærksomhed på afstand. Der er god plads til publikum mellem de udstillede maskiner på standen.

Den gode betjening på standen har særlig betydning for, at udvalget, som består af landmænd, valgte Scantrucks stand som den bedste.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er mange imødekommende og kvalificerede medarbejdere på standen, og de er gode til at informere om de udstillede produkter, hedder det fra udvalget.

Skiold

Bedste stand i hallerne F, J. K, L er Skiolds stand.

I begrundelsen for valget fremhæves, at standen er meget lys, imødekommende og åben.

 

- Hele standen er præget af et gennemført design og et sikkert valg af ensartede farver for såvel medarbejdernes beklædning som for de udstillede maskiner, oplyser det udvalg af landmænd, der har udpeget standen som den bedste i hallerne.

 

- Den hurtige og faglige betjening, som de mange medarbejdere på standen yder de besøgende på standen har væsentlig betydning for valget af standen som den bedste. Her får de besøgende god information om det store sortiment af udstillede produkter, hedder det i begrundelsen.

Udvalget bemærker desuden, at man på standen betjener publikum på sprogene dansk, engelsk, tysk og russisk. 

Regler for udvælgelse

Bedømmelsen af Agromeks stande foretages på åbningsdagen af tre grupper med tre landmænd i hver gruppe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hver gruppe indleder arbejdet med at foretage en grovsortering af alle stande i ”deres haller” ved en visuel bedømmelse – efter kriterierne:

1. Er standen spændende? Ved grovsorteringens skal der sættes fokus på helhedsindtrykket, opbygningen, belysning, passende antal udstilligsgenstande -  kort sagt: Får man lyst til at gå ind på standen?

Ved bedømmelsen i grovsorteringen skal hver gruppe vælge ca. 20 stande, der skal vurderes nøjere efter følgende kriterier:

2. Når man går ind på standen. Er det muligt at være selvhjulpen et stykke hen ad vejen? Kan man selv sørge for at få en rimelig basisinformation?

3. Er standpersonalet synligt / genkendeligt?

Artiklen fortsætter efter annoncen

4. Hvordan er helhedsindtrykket af standpersonalet? Er der personale til rådighed i passende ”mængder”? Er standpersonalet imødekommende, venlige, interesserede i de besøgende?

Ud fra en samlet vurdering af spørgsmålene skal hver gruppe vælge den stand i ”deres haller”, som de finder mest spændende.