Maskinbladet og maskinbladet.dk, der ejes af Fagbladsgruppen i Herning, styrker nu yderligere førerpositionen som den mest effektive og attraktive markedsplads for brugte maskiner til landbrugs-, entreprenør-, skov- og have/park-segmenterne.

Det sker med endnu en udvidelse af UsedTecWorld-databasen, der med deltagelse af de tre nye samarbejdspartnere nu er repræsenteret i 19 lande. Maskinbladet har gennem mere end et årti været den førende skandinaviske handelsplads, og den er de senere år også blevet til en af de helt store markedspladser på europæisk plan.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi styrker primært samarbejdet af hensyn til maskinhandlerne, for selv om langt de fleste maskiner fortsat sælges lokalt eller nationalt, så er det grænseoverskridende salg en stigende tendens. Mere end 10 procent af vores omkring 5,5 millioner månedlige sidevisninger har de seneste måneder således været fra udlandet, siger salgschef Toby Nielsen, Maskinbladet.

Han tilføjer, at jo flere steder maskinerne præsenteres, jo større bliver gruppen af mulige aftagere.

- Især når det handler om specialmaskiner, hvor antallet af brugte enheder til salg er beskeden, vil køberne typisk danne sig et overblik over mulighederne i de omkringliggende lande, siger han.

En sidegevinst ved at bruge UsedTecWorld-samarbejdet er, at brugerne kan forvente, at der er tale om troværdige partnere.

- Desværre er der også inden for dette område en lille skare aktører fra blandt andet Østeuropa, som forsøger at svindle, hvis de kan komme af sted med det. Ved at benytte maskinbladet.dk og de øvrige sites under UsedTecWorld har man en vis garanti for, at der er tale om seriøse og professionelle aktører, fastslår Toby Nielsen.