Abonnementsartikel

Med over 200 indlægsholdere - heraf 23 fra udlandet - er der rig mulighed for at sammensætte et godt personligt program på plantekongressen.

Nordens største kongres om planteproduktion og det åbne land afvikles den 10.-12. januar 2012 i Herning Kongrescenter. 

Deltagerne kan i år vælge mellem 116 sessioner i løbet af de tre dage og dermed sammensætte et program målrettet egne interesser. Programmet er planlagt, så landmænd vil have størst udbytte af at deltage kongressens to første dage.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har bestræbt os på at sammensætte et stort og mangfoldigt program for Plantekongres 2012, som kan give en vitaminindsprøjtning til alle, som arbejder med planteproduktion og det åbne land. I år har vi inviteret over 200 indlægsholdere, siger direktør Carl Åge Pedersen, Videncentret for Landbrug.

Programmet byder både på landbrugsfaglige og politiske emner.

- Den optimale dyrkning af afgrøder af høj kvalitet og med gode udbytter er i fokus, men det kan ikke stå alene i en hverdag, hvor lovgivning, miljø og natur spiller en meget stor rolle. Programmet for plantekongressen skal være et spejlbillede af de udfordringer og visioner, som optager landmænd, rådgivere, natur- og miljømedarbejdere og andre, som arbejder med planteavl og forholdene i det åbne land, siger Carl Åge Pedersen.

Se programmet for Plantekongres 2012 her.