Abonnementsartikel

LandboNords hovedbestyrelse og ledelse har godkendt årsrapporten for 2010, hvor LandboNord kommer ud med et resultat på 881.000 kroner, hvilket er tæt på budget, fortæller formanden.

LandboNord har på sin faglige virksomhed samt andre aktiviteter haft en tilbagegang på 1,9 millioner kroner i 2010. 

- Det hænger nøje sammen med omkostningsbevidstheden hos vore kunder. Omkostningsstyring og fokus på effektivisering i LandboNord har medført et fald i omkostningerne på cirka 400.000 kroner i forhold til 2009, skriver LandboNord i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Resultatet blev godkendt af hovedbestyrelsen, og formanden konkluderede: 

- 2010 har været et turbulent år for LandboNord, og vi er gået fra at forvente, at det blev et nulresultat til måske et lille plus for at ende med et overskud tæt på en million kroner, hvilket er meget positivt, siger formand Niels Vestergård Salling.

LandboNord har i 2010 været begunstiget af den lavere rente på kreditforeningslån samt øvrige rente og kursgevinster, som også har bidraget positivt til resultatet.

- De mørke skyer i landbruget er desværre ikke helt forsvundet endnu, men fremtiden er ikke så sort, som den har været! Der er behov for gode løsninger for vore mange kunder for at komme videre i fremtiden og det vil vi i LandboNord gerne bidrage med, siger administrerende direktør Uffe Bertelsen.