Med Delta Flex-harven opfylder Kongskilde behovet i landbruget for en kraftig stivtandsharve med tre rækker tænder. Harven er udviklet til brug ved tilberedning af såbed i pløjefri dyrkningssystemer, men kan også anvendes som traditionel stubharve, skriver salgschef Tommy Overbyy, salgschef, Kongskilde, i juni-udgaven af Agrologisk.

Efter at have udviklet og testet den nye Delta Flex gennem de seneste tre år under mange forskellige forhold i Europa er Kongskilde nu klar til levering af harven.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Delta Flex er en kraftig stivtandsharve i arbejdsbredder fra 2,5 til 7,0 meter. Harven leveres som liftophængt fra 2,5 til 5,0 meter, mens den bugserede version leveres fra 4,0 til 7,0 meter.

Stive tænder

Delta Flex består af tre rækker stive tænder med en tandafstand på 31-33 centimeter, som kan leveres med Non-stop stenudløsning eller alternativt med springbolte.

Stubharven kan udrustes med brede vingeskær, som sikrer fuld gennemskæring. Ved dybere jordløsning ned til 25 centimeter kan vingeskærene afmonteres, så der alene arbejdes med spidsen af harvetanden.

Bag harvetænderne er monteret en sektion, som udjævner og opblander jord og planterester efter harvetænderne.

Læs hele artiklen i juni-udgaven af Agrologisk, der udkommer på fredag den 11. juni.