Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

PowerHarvest

19. okt. | Indrykket af GRIMME Skandinavien A/S

PowerHarvest - Innovativt high-performance høstkoncept til selvkørende kartoffeloptagere (USA)

Del artiklen:

„PowerHarvest-konceptet“ kombinerer en patenteret jordkæde, der har form som en kurvebane („Curved Conveyor“), med nydimensionerede højtydende separatoraggregater. Det finder i første omgang anvendelse i SPUDNIK TERRATRON, som giver mulighed for at realisere høstydelser på over 500 t/h – en stigning på 25 % i forhold til den hidtidige maksimale høstydelse.

De smalle separatoraggregater, sigte- og drivydelsen har hidtil sat deres begrænsninger ved kartoffelhøsten. Herudover har der været fare for produktbeskadigelser på grund af tilspidsninger og skarpe sving.

TERRATRON arbejder i det udbredte „Wrap-around-princip“, men har en tydeligt større sigteflade sammenlignet med klassiske kartoffelfuldoptagere. Kombineret med motoren med 683 hk, separatoraggregaterne på fuld maskinbredde, de fuldt hydrauliske drev samt den eventuelle tilpasning af jordkædevinklen sættes „PowerHarvest-konceptet“ i spil. Med „Curved Conveyor“ blev der først udviklet en buet elevator, som med sine vinklede faldtrin (22° bagest, 7° forrest) sørger for en blød overgang, en jævnere fordeling på elevatorbåndet og en usædvanlig høj gennemstrømningsydelse. 

Herved er høstmaskinen ikke længere den ydelsesbegrænsende faktor i høstkæden og kan håndtere op til 20 række kartofler på én gang i den berigede proces. TERRATRONS enorme betydning giver mulighed for en økonomisk skalering af bedrifter uden at skulle skaffe en ekstra høstkæde og anvende ekstra personale.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser