Få mere ud af dine grise, foreslår DC Ejerservice, der tilbyder kursus i optimering af slagtesvineproduktionen. Baggrunden for kurset er, at mange svineproducenter ikke udnytter de værdifulde oplysninger i slagtestatistikken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Langt de fleste svineproducenter kan tjene flere penge på mere målrettet styring af produktionen. I dag er der en gennemsnitlig forskel på 70 øre mellem toppen og bunden blandt svineproducenterne, skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

Kurset har til formål at give deltagerne en grundlæggende indsigt i, hvordan statistik og slagteoplysninger på Landmandsportalen.dk kan anvendes som styringsværktøj - med fokus på prisen på grisen og de løbende resultater.

Der vil blive gennemgået eksempler på statistikker og afregninger, herunder specialgriseproduktioner og tallene vil blive sat op imod gennemsnittet samt andre producenter af samme typer.

På kurset vil vi også komme med ledelsesmæssige tips, hvor blandt andet data fra Landmandsportalen.dk kan bruges til måltavle/motivationstavle for medarbejderne i stalden.

Kurserne vil blive holdt på Horsens, Ringsted, Herning, Esbjerg, Blans og Sæby slagteri og inkluderer undervisning og forplejning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Målgruppen er driftsledere og ejere, og kurset foregår på dansk.

Kurset er gratis for andelshavere, deres driftsledere eller for dem, der har det daglige ansvar for svineproduktionen, samt potentielle nye leverandører.

Ved tilmelding af mere en én person per hovednummer er prisen efterfølgende 275 kroner per deltager.

Bemærk begrænset deltagerantal - max 25 - 35 deltagere per kursus.

Kurserne holdes:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ringsted 1. marts - maks. 35 deltagere

Herning 3. marts - maks. 32 deltagere

Horsens 4. marts - maks. 32 deltagere

Blans 9. marts - maks. 23 deltagere

Esbjerg 10. marts - maks. 35 deltagere

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sæby 11. marts - maks. 32 deltagere

Tilmelding kan ske via Landmandsportalen.dk mødetilmelding, eller til DC Ejerservice på

telefon 8919 1920.