Hvis du arbejder med naturvidenskab, teknik eller sundhed, kan du blive foredragsholder eller melde din virksomhed til Dansk Naturvidenskabsfestival, der løber af stablen for tiende gang den 27. september til 1. oktober 2010. Årets festivaltema er 'Mennesker og Maskiner', som kan være alt fra robotter og transport til energi og IT - kun fantasien sætter grænser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som foredragsholder får du chancen for at fortælle elever i grund- eller gymnasieskolen om dit fag, og samtidig hjælper du lærerne med at give eleverne et indblik i, hvordan man arbejder med naturvidenskab, teknik eller sundhed uden for klasselokalet.

Du vælger selv, hvor mange foredrag du vil holde, hvilket klassetrin du vil formidle til, hvor i landet det skal være, og hvilke dage der passer dig i uge 39. Det er gratis at bestille foredrag til festivalen, der er non-kommerciel. Derfor får du ikke udbetalt honorar som foredragsholder, men din transport vil blive dækket. Du kan læse mere om foredragsordningen og tilmelde dig på www.formidling.dk/foredragsholder.

Virksomheder kan være med til at vise elever, at naturvidenskab, teknik og sundhed er spændende, vigtigt og uundværligt i vores moderne samfund. Under Naturvidenskabsfestivalen er der god mulighed for at invitere lokale skoleklasser på besøg eller for at samarbejde med lokale aktører som fx museer, kommuner og naturskoler.

Læs mere om, hvordan virksomheder kan være med på www.formidling.dk/virksomheder eller kontakt festivalsekretariatet på 70 20 86 20.