Den spirende forårsstemning får et ekstra løft, når den grønne tænketank Concito i denne udgave af Hyo nu udnævner grisen til at være et af fremtidens vigtigste dyr i kampen for at producere kød med lav drivhusgas-emission.

Så hvis man her i slutningen af vinteren gik og syntes, at fremtiden så lidt dyster ud for den moderne danske svineproduktion, må vi konstatere, at fremtiden bør tegne lys for grisekød. Også selvom den danske svineproduktion ofte lægges for had i den offentlige debat med generel landbrugsforagt og kødforskrækkelse.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.