Abonnementsartikel

Den grønne tænketank Concito konkluderer, at der ikke er den store forskel i udledningen af drivhusgasser, om man spiser lidt grisekød, eller om man spiser en vegansk kost.

Den spirende forårsstemning får et ekstra løft, når den grønne tænketank Concito i denne udgave af Hyo nu udnævner grisen til at være et af fremtidens vigtigste dyr i kampen for at producere kød med lav drivhusgas-emission.

Så hvis man her i slutningen af vinteren gik og syntes, at fremtiden så lidt dyster ud for den moderne danske svineproduktion, må vi konstatere, at fremtiden bør tegne lys for grisekød. Også selvom den danske svineproduktion ofte lægges for had i den offentlige debat med generel landbrugsforagt og kødforskrækkelse.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.