Abonnementsartikel

Visioner forpligter, og det kræver mod at tale om fremtiden fremfor at se tilbage på fortiden. Landbruget har udviklet sig enormt gennem tiden, og det er glædeligt. Desværre er det ikke nok alene at fortælle om den udvikling, man har været igennem. Hvis der er noget, som landbruget har brug for, så er det visioner for fremtiden. Hvis I tør sætte mål og visioner for fremtidens landbrug, så tør jeg tro på jer.

I Frej har vi efterhånden været ude og tale med rigtig mange landmænd, om hvordan dansk landbrug sikrer opbakning og legitimitet i befolkningen. Jeg ødelægger næppe vores businessmodel ved at afsløre, at det handler om bæredygtighed. De fleste landmænd ved allerede godt, at bæredygtighed er højt på de danske borgeres dagsorden og mange arbejder allerede med bæredygtighed i deres virksomhedsdrift. Det er positivt og glædeligt.

Desværre oplever jeg også, at når vi snakker om bæredygtighed, så bliver konklusionen på vores oplæg og det budskab, som landbruget sidder tilbage med ofte, at dansk landbrug skal blive bedre til at kommunikere, hvor bæredygtige de i forvejen er.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.