På trods af 18 år som John Deere-forhandler valgte Askildrup Maskincenter pr. 1. marts i år at takke nej til de nye krav fra John Deere og er derefter fortsat som uafhængig forhandler.

Nu har Askildrup Maskincenter indgået aftale om fremover at forhandle Fendt-programmet, og firmaet indleder samtidig samarbejde med Jysk Maskincenter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jysk Maskincenter med afdelinger i Kolind, Randers og Viborg mener, at det er en helt naturlig udvikling, da markedet i dag stiller store krav til samarbejde og fleksibilitet.

- Vi glæder os over det nye samarbejde. Askildrup Maskincenter har jo altid været kendt for kvalitet og god service, hvilket vi hos JMC også lægger stor vægt på, udtaler indehaver Andes Vester Nielsen.

De to virksomheder i Randers vil fortsætte som hidtil, dog er der planer om, at virksomhederne på sigt ikke skal have to adresser i Randers. De næste par år kører Askildrup-afdelingen videre med Flemming Rasmussen som daglig leder.

Ejerkredsen i Jysk Maskincenter A/S er udover den daglige leder Anders Vester Nielsen, Simonsen familien og Simon Bøjstrup. Desuden forventes at Flemming Rasmussen bliver medindehaver når sammenslutningen er på plads.