Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Nye funktioner på Fendt 500 Vario

24. mar. 2022 | Indrykket af Fendt

ONE THING IS SIMPLE: FendtONE

Del artiklen:

Fendt 500 Vario kombinerer kompakthed med ydeevne og alsidighed ude på marken eller på vejen, på græsarealer og rundt omkring på gården. Med det komplette sæt FendtONE-funktioner tilbyder den kompakte serie også familielandbrugene en nem introduktion til sporstyring og systembaseret rapportering.

Indlæsning er hurtig, kraftfuld og nem

Fendt 500 Vario er alsidig og kraftfuld, når det drejer sig om frontlæsserarbejde. Du kan nu for første gang bruge 3L-joysticket og Fendt-frontlæsseren sammen med en tredje ventil til at styre tre funktioner på én gang. Luk, træk ind og løft ballegriberen på én gang. Takket være den nye reverseringsknap på 3L-joysticket kan du arbejde hurtigt og uden træthed, selv ved hyppige retningsskift. Ingen behov for omplacering.

Fendt 500 Vario leveres også med et ISOBUS-stik foran. Til professionel brug af frontlæsseren kan kunderne vælge mellem frontlæsseren Fendt Cargo og Fendt CargoProfi med Cargo Lock-koblingssystemet og parallelstyring med Z-kinematik.


Nye muligheder for førerhus

Når det gælder kabinemuligheder, kan kunderne vælge mellem VisioPlus-kabinen med delt forrude og en dør til højre og venstre og Panorama-kabinen med en gennemgående forrude og dør til venstre. Nyt! Du kan nu vælge Panorama-førerhuset med gennemgående forrude med dør til venstre og højre.

Kataloger m.v.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser