Lyt til artiklen:

S.D. Kjærsgaard finder ny syddansk Dieci-forhandler

00:00
Hastighed: ???x
02:13

S.D. Kjærsgaard har siden 2018 været eksklusiv importør af Dieci teleskoplæssere i Danmark. Grundet den stigende efterspørgsel på de italienske maskiner indgår S.D. Kjærsgaard nu et samarbejde med Jysk Lift Service, som skal sikre et endnu stærkere Dieci salgs- og serviceorgan i hele Danmark, det skriver S.D. Kjærsgaard i en pressemeddelelse.

- Service har altid været omdrejningspunktet i S.D. Kjærsgaard og vi har været på udkig efter en Dieci samarbejdspartner i Syddanmark, som skal understøtte et fremtidssikret Dieci setup i hele Danmark. Det er med stor glæde, at vi har fået Jysk Lift Service ombord, som besidder nogle kompetencer vi må have med på rejsen. fortæller servicechef fra S.D. Kjærsgaard, Flemming Mikkelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jysk Lift Service er et veletableret dansk firma beliggende i Rødekro med bred erfaring inden for salg og service af mandskabslifte. De har mange års erfaring med eftersyn og fejlfinding af specielt Denka-lifte, Omme, JLG, Sky-Jack, Genie, Grove og Up-right samt teleskoplæssere af forskellige mærker. Jysk Lift Service har indgående kendskab til Dieci, da de tidligere har serviceret mærket.

Dieci salgsansvarlig fra S.D. Kjærsgaard, Malthe Høst, er begejstret for det nye samarbejde og lægger vægt på det store potentiale, som han oplever for Dieci i Danmark:

- Siden jeg startede som Dieci sælger i sommer har jeg leveret et dusin Dieci teleskoplæssere og mærket den begejstring, som vi bliver mødt med hos kunderne. Dieci er ikke en lille producent, men en markedsleder i flere lande, og vores kunder har turde bryde med det traditionelle valg i Danmark og sikret sig en kvalitetsmaskine til en meget konkurrencedygtig pris. At Jysk Liftservice nu deler vores mål om at udbrede de italienske teleskoplæssere er jeg meget positiv over for, siger Malthe Høst.

Dieci er grundlagt 1963, og med hovedsæde i Montecchio Emilia i Italien beskæftiger virksomheden mere end 450 medarbejdere