Automatisk oplæsning:

Ny Krone-forhandler i det midtjyske

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Grundvad Maskinhandel er udnævnt til ny Krone-forhandler i det midtjyske, og de første maskiner er allerede samlet og klar til salg.

Hos Grundvad Maskinhandel i det midtjyske har man siden Lely stoppede produktionen af græsmaskiner og presser i 2018, savnede et produktprogram at kunen tilbyde sine kunder inden for græs-maskiner og presser.

- Derfor er vi rigtig glade for, at vi nu kan præsenterer Krone, som en del af vores produktprogram, fortæller Flemming Christensen, indehaver af Grundvad Maskinhandel i det midtjyske mellem Viborg og Kjellerup.

Foruden Krone sælger forretningen Deutz-Fahr traktorer, Schäffer læssemaskiner, Maschio jordbearbejdning, såteknik og afpudserteknik samt maskiner fra Fransgård, som blandt andet producerer græsmaskiner og andet.

- Krone passer dog rigtig godt ind i forretningen, da Fransgård henvender sig til lidt en anden målgruppe end Krone, påpeger Flemming Christensen, som har manglet de større græsmaskiner og presser i forretningen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det er der nu lavet om på, og Krone-flaget er allerede strøget til tops i flagstangen og de første maskiner er samlet og klar til at blive solgt.

- Vi har allerede en del kunder, som i forvejen kører med Krone-grejet, så vi er ret sikker på, at vi hurtigt får de første Krone-maskiner ud at køre her fra Grundvad, fortæller Flemming Christensen.

Indtil videre vil Grundvad Maskinhandel koncentrer sig om primært skårlæggere, spredere, river og pressere, og om finsnitterne følger efter på sigt er endnu uvist.

- Nu handler det først og fremmest om at komme i gang, at få de første maskiner ud og kører og kunne følge med inden for reservedele, så vi kan yde en høj service til dem der vælger at købe Krone-maskinerne her hos os, påpeger den midtjyske maskinhandler.