Claas starter produktionen af høstmaskiner og traktorer førstkommende mandag.

Claas starter produktionen af høstmaskiner og traktorer på lokaliteterne i Harsewinkel (Tyskland), Le Mans (Frankrig) og Törökszentmiklós (Ungarn) førstkommende mandag. Ballepresser produktionen i Metz (Frankrig) er også planlagt til at genoptages trin for trin et par dage senere. Dette afslutter en intensiv forberedende fase, som involverede en analyse af sundhedsbeskyttelse og definitionen af nødvendige forebyggende foranstaltninger. I planlægningsfasen kontaktede indkøbsafdelingen alle nødvendige nationale og internationale leverandører for at sikre en jævn relancering. varelagrene blev også øget med kort varsel.

- I denne tid er vores tanker hovedsageligt med de ansatte og lande, der var og stadig er især påvirket af pandemien. Vi glæder os derfor over at udsende en stråle af håb ved at relancere serieproduktionen på vores fire store produktionssteder, forklarer Thomas Böck, Claas CEO.

Afbrydelse i produktion

Den fortsatte spredning af corona-virussen og stadig større restriktioner langs forsyningskæden førte til en afbrydelse i produktionen på de fire steder i flere uger i midten af marts. På trods af dette fortsatte leverancer af maskiner, der allerede var bygget, på et højt niveau.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den internationale situation er dog stadig varieret. Produktionen på Gaomi (Kina) -stedet har stort set været tilbage til det normale i et par uger nu, mens lokaliteterne i Omaha (USA), Krasnodar (Rusland) samt Paderborn, Dissen og Bad Saulgau (alle i Tyskland) kun har været påvirket af pandemien midlertidigt eller i nogle tilfælde slet ikke. Situationen er anderledes i Chandigarh (Indien), hvor politiske beslutninger har sat produktionen på standby.