Der blev flyttet over 90 lastbilstræk fra øst til vest samt et utal af siloer direkte ud til kunder.

Den 25. januar 2010 blev Almas Korn importør af Amerikaner siloer. Almas Korn købte varelageret med godt 75 store tørresiloer sammen med et hav af snegle med mere. Samtidig fik de et ultimatum pålagt - alt skulle være væk fra det eksisterende lager der lå hos LM Corn, pr. 1. marts 2010. Udforingen - lageret lå i Nykøbing Falster og at vi lå midt i Jylland. Så der blev flyttet over 90 lastbilstræk fra øst til vest samt et utal af siloer direkte ud til øst Danske kunder - dette samtidig med at der lå over en meter sne overalt.

Siden 2010 har udviklingen ikke stået stille. Kunders efterspørger i stører grad nøglefærdige løsninger, hvor alt er gennemtænkt og projekteret fra byggeansøgning, fundamentarbejde, korngrav, siloer, transportanlæg til elektrikeren der kommer og slutter anlægget til. Kunderne efterspørger i dag stører og stører anlæg. I dag sælges der således tørresilo på over 1.600 tons lager og tørre kapacitet. Vores kunder kommer i dag fra hele Nordeuropa.

- Vi kom fra maskinforretningssiden og har således ikke glemt at service er altafgørende for et langt samarbejde med vores kunder. Kunder skal føle at vi tager vare på deres problemer. Udviklingen fra 2010 har betyder, at vi dag er 10 service montører, der dagligt kører i Danmark. Samtidig har udviklingen betydet, at vi i dag har et servicelager liggende såvel i vest som i øst Danmark, skriver Hans Henrik Termansen, direktør hos Almas Korn.

I dag er hovedlageret placeret i Hvam i Midtjylland lidt nord for Viborg.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Væksten siden 2010 betyder, at vi de sidste par år har haft lidt trænge forhold. Vi flytter således i løbet af de næste par måneder 100 meter hen ad vejen og udvider hermed bygningsmasse under tag med cirka 2.000 kvadratmeter til i alt 6.000 kvadratmeter. Dette er en fremtidssikring således, at vi også er klar til fremtidig vækst, skriver Hans Henrik Termansen.

Almas Korn opstod tilbage i 2013. Almas Korn ejes af fire ejere, der alle er aktive i den daglige drift. Hovedaktiveten er at sælger løsninger til opbevaring, tørrering samt transport af korn og den herpå efterfølgende service. Fra små anlæg til store industrianlæg. Fra siloer med et indhold på hver 10 kubikmeter til 10.000 kubikmeter. Som sideaktivitet importer vi nogle specielle fodervogne samt hø-tørrerier fra Italien. Almas Korn vest og øst beskæftiger i alt 25 medarbejdere.