Grimme Skandinavien har netop ansat Søren Tougård som salgssupporter i Danmark.

Grimme Skandinavien styrker sig indenfor rådgivning og salgssupport af Grimme kartoffelmaskiner med ansættelsen af Søren Tougård som salgssupporter i Danmark, skriver Grimme Skandinavien i en pressemeddelelse.

- Søren skal stå for salgssupport og rådgivning til vores eksisterende og fremtidige kunder i kartoffelbranchen, fortæller Per Rasmussen.

Søren er opvokset på en kartoffelejendom, og har arbejdet og interesseret sig for dyrkning af kartofler hele sit liv. Så han har et stort kendskab til Grimme's produkter.

I 2015 blev Søren uddannet jordbrugsteknolog med speciale i Agroteknik (landbrugsmaskiner).

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Søren har en bred erfaring fra landbrugs- og maskinbranchen i Danmark og kommer fra et job hos Gøma.

Søren er 30 år og bosat i Sdr. Rind ved Viborg, sammen med sin kæreste og deres barn.

Den primære opgave for Søren hos Grimme Skandinavien, bliver at besøge nye avlere i Danmark - supportere eksisterende kunder og hjælpe i salgsafdelingen efter behov, skriver Grimme Skandinavien i pressemeddelelsen.

Søren er allerede godt igang med arbejdet, og han havde sin første arbejdsdag tirsdag den 1. oktober 2019.

Snarest muligt vil Søren starte med at besøge nye og nuværende kunder.

Som han selv udtrykker det, ser han frem til arbejdet hos Grimme Skandinavien, samt samarbejdet med såvel nye som eksisterende kunder i Danmark.

- Vi er glade for at hilse Søren velkommen hos Grimme Skandinavien og ser frem til et langt og godt samarbejde, siger Per Rasmussen.