Økologisektionen i Landbrug & Fødevarer holder to sommermøder i den kommende tid.

Sommeren nærmer sig med hastige skridt - og det samme gør sommermøderne. Økologisektoren afholder to sommermøde i den kommende tid.

Den 6. juni kan du være med til at besøge Holmager Økologi ved Ringkøbing - en bedrift med mælkeproduktion i nybygget træstald og økologisk planteavl med foderproduktion, konsumkorn og fremavl. Giv dit besyv med, når Martin Merrild og Hans Erik Jørgensen debatterer økologien og dens roller i forhold til klima og bæredygtighed. Og hør faglige oplæg om økologisk innovation, bæredygtig økologisk planteavl og klimaoptimering i kvægproduktionen.

Hvis du gerne vil besøge et økologisk familielandbrug med blandet produktion, egen gårdbutik og oplevelseslandbrug, så skal du derimod sætte kryds i kalenderen den 11. juni, hvor du kan besøge Stengården ved Birkerød. Her kan du give dit besyv med, når Anne Arhnung og Hans Erik Jørgensen debatterer økologien og dens rolle i forhold til klima og bæredygtighed. Derudover vil der være faglige oplæg om økologisk innovation, RISE-analyse på Stengården og afsætning via fællesskabsstøttet landbrug.