En 28-årig mand er død efter en arbejdsulykke på en frugtplantage i Odsherred.

En 28-årig mand fra Polen er afgået ved døden, efter han tirsdag blev fundet livløs i et kølerum på den frugtplantage, hvor han arbejdede, skriver tv2.dk.

Der er tale om en arbejdsulykke. Manden var af uvisse årsager kravlet ind i et kølerum, der bliver brugt til opbevaring af frugt.

For at holde frugten frisk så længe som muligt, er der i kølerummet meget iltfattigt. I rummet er der således kun en iltprocent på én procent. Ifølge tv2.dk kom den 28-årige ind i rummet gennem et vindue. Formentlig kravlede han ud på nogle frugtkasser, men mistede balancen og faldt herefter ned fra kasserne og slog hovedet kraftigt.

Han blev efterfølgende fundet livløs af en kollega. Der blev slået alarm fra frugtplantagen, og ambulancefolk ydede førstehjælp til manden på stedet. Han blev kørt til sygehuset, men godt et døgn senere afgik han ved døden.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den normale procedure for at arbejde i kølerummet er, at døren skal have stået åbent i en time. Derved kommer der et normalt iltindhold i kølerummet.

Arbejdstilsynet blev tilkaldt til stedet for at undersøge omstændighederne omkring ulykken. Politiet har også skrevet rapport om ulykken, men der er ikke noget mistænkeligt i sagen, skriver tv2.dk.