Overvågning i kvægstalden giver mulighed for at holde bedre øje med dyr, der kræver ekstra pleje, og det kan redde kalveliv.

D-link er klar med to nye robuste overvågningskameraer, designet til at sende billeder i høj kvalitet fra blandt andet stalden både dag og nat.

Overvågning i landbruget skaber tryghed og giver ny fleksibilitet. Ved hjælp af kameraer, placeret klogt i stalden, kan der holdes øje med blandt andet kælvninger uden at forstyrre køerne.

Ved hjælp af internettet er det muligt at se billederne fra overvågningskameraerne, uanset hvor, man befinder sig. Det gør det muligt at holde øje med køerne på tidspunkter, hvor man normalt ikke kommer i stalden.

Det foregår blandt andet på smartphones og på computer.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Fuld HD kvalitet

Kameraerne optager billeder i fuld HD-kvalitet i al slags belysning, og det indbyggede system for opvarmning og afkøling betyder, at kameraet kan installeres næsten overalt - indendørs som udendørs.

Man har mulighed for både at zoome og fokusindstille kameraet fra afstand. En indbygget infrarød LED sikrer gode billeder i mørke på op til 20 meters afstand.

- Hidtil har HD-videoovervågning i områder med meget varierende belysning som i stalden været en udfordring for mange. Vores nye kameraer løser problemet, fortæller Magnus Cederäng, produktchef, D-Link.

Med et hukommelseskort er der mulighed for lagring af video på selve kameraet, uden at det kræver en computer eller netværksbaseret lagerenhed. Men det er også muligt at tilslutte kameraerne til en ekstern hardisk, som kan placeres et helt andet sted end selve kameraet.