Kverneland har fået endnu en forhandler på Fyn. Glamsbjerg Maskin Center skal i fremtiden forhandle de røde redskaber.

Glamsbjerg Maskin Center (GMC), som tidligere på året blev en del af den nye John Deere-forhandlerstruktur, indleder nu et samarbejde med Kverneland.

- Perioden med ændringer i John Deere forhandlestruktur har været både hektisk og lærerig med udvidelse af organisationen og etablering af afdelinger i både Odense og Svendborg til følge. Alt dette er på plads nu, og vi kan se interessen og kendskabet til os vokser, fortæller direktør og indehaver Finn Banke, GMC.

Han er glad og stolt over aftalen med Kverneland.

- Med John Deere, Schæffer og nu også Kverneland kan vi tilbyde landbruget de helt rigtige produkter, siger han.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

At Kverneland Group Danmark også er meget tilfreds med aftalen, skinner meget tydeligt igennem.

- Vi har allerede en god base på Fyn, og med ændringerne i John Deeres struktur på Fyn er Glamsbjerg Maskin Center en ønskepartner for os. Med aftalen har vi således to af de mest fremgangsrige traktormærker som vores fynske forhandlere, fortæller Jesper Møller Nielsen, Kverneland Group Danmark.

Glamsbjerg Maskin Center vil udstille et udsnit af Kvernelands redskabsprogram i landbrugsafdelingerne i Odense og Glamsbjerg, ligesom afdelingerne vil råde over et slid- og reservedelslager.

Aftalen med Kverneland markeres med en lang række redskabsdemonstrationer med blandt andet Kverneland MSC+ i det fynske.