Bomag BMP8500 Economizer - komprimeringskontrol

Specifikationer:

  • Egenvægt uden ballast kg:1595
  • Er til salg:Til salg nu
  • Hydraulisk transmission:Ja
  • Motortype:Kubota
  • Timer:0
  • Valsebredde m:0.85
  • Årgang:2020

Yderligere information:

Bomag knækstyret råjordskompaktor type BMP8500

Den knækstyrede råjordskompaktor fra Bomag har en overbevisende komprimeringsevne på 72 kN og takket være det intelligente vibrations-system IVC, som konstant optimerer kørehastigheden, bliver opgaven udført hurtigst muligt.
Maskinen klarer stejle stigninger, hvilket øger mulighederne for, at den kan forlade udgravningen på egen hånd.
Standard arbejdsbredden er 610 mm, som standard tilbehør er maskinen udstyret med letmonterede udvidelsesringe, som gør det muligt at komprimere op til 850 mm.

BMP 8500 er som standard forsynet med både kabelstyring og en trådløs radiostyring.
I modsætning til en infrarød styring som kan generes af sollys, afstivninger i udgravninger eller ting som afbryder ”øjenkontakten” mellem sender og modtager, er radiostyringen mere driftsikker og fri for forstyrrelser. Den gør det muligt for gravemaskinføreren at betjene tromlen uden at skulle udendørs.

Drivkraften kommer fra en 3-cylindret vandkølet Kubota-motor på, som er særdeles driftsikker, miljøvenlig og støjsvag. Den indbyggede oliealarm afbryder automatisk motoren ved for lav oliestand, ligesom den også afbrydes hvis maskinen vælter.

BOMAGs unikke ECOMODE-system, som er en brændstofbesparende funktion taget fra større maskiner, er nu også integreret i BMP 8500. Det betyder at motorens omdrejningstal automatisk sænkes til tomgang, hvis tromlen ikke har modtaget signal fra fjernbetjeningen i mere end 5 sekunder. Når motoren igen modtager køresignal, hæves omdrejningstallet automatisk. Det forhindrer unødig støj og slitage på maskinen.

Economizer
”Economizer” –system som nu også er muligt på råjordskompaktorer. Systemet fungerer ved at maskinen konstant måler underlagets reaktionsevne og dermed komprimeringsgrad, som via et ur eller en stribe lys fortælleren føreren hvorvidt han skal fortsætte arbejdet eller stoppe.
Derved ser man tydeligt om underlaget kan klare mere komprimering eller man bare får unødvendige overkørsler hvis man fortsætter. I sidste ende spares altså tid og man sikrer en optimal komprimering.
Ved råjordskompaktorer er Economizer ekstra værdiskabende, da føreren oftest ikke har fysisk kontakt med maskinen og tit står et stykke væk fra den. Derved er det sværere at vurdere hvornår der er komprimeret optimalt.
På tromlen sidder er stribe lys, som tænder efterhånden som komprimeringen forbedres. Når alle lys er tændt er maks. komprimering opnået, og opgaven er færdig.

Europas største online-magasin

- flere end 200 sider med Premium-maskiner

Forhandler:

Karsten Svenningsen Maskiner
Floutrupvej 17A, Selde
7870 Roslev

Send e-mail

reklame