For ottende år i træk afholdes DLG VækstForum, når dørene åbnes på Kongskilde Maskinfabrik den 6. og 7. januar 2016. I år med et program, der henvender sig til både planteavleren og husdyrproducenten.

Kongskilde ved Sorø danner som tidligere rammen, når en bred vifte af DLG-kompetencer og -leverandører inviterer planteavlerne - og nu også husdyrproducenterne - indenfor til DLG VækstForum.

De betydeligste firmaer inden for gødning, planteværn, teknologi og planteforædling udstiller med ny produktudvikling. De præsenterer løsninger og bud på fremtidsscenarier. Der bliver dialogmøder og faglige indlæg for de besøgende.

- Vi glæder os til igen at byde velkommen til det velbesøgte VækstForum-koncept, hvor vi leverer input til de landmænd, der skal skabe værdi i både mark og stald, siger Peter Dammegaard, koordinator for DLG VækstForum.

DLG VækstForum kan denne gang fejre otte års fødselsdag og håber at kunne tiltrække endnu flere end sidste års 600-700 besøgende, så kunderne kan få endnu mere indblik i, hvordan kvalitet og faglige rådgivere er med til at skabe værdi.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- VækstForum 2016 vil afspejle et program, der henvender sig til planteavleren og husdyrproducenten i forståelse for, at de to driftsgrene hos langt de fleste landmænd hænger uløseligt sammen. Den store nyhed på det kommende arrangement er derfor de mange indlæg onsdag til svine- og kvægbrugere, siger Peter Dammegaard, koordinator for DLG VækstForum.

Torsdag stilles der blandt andet skarpt på halmens værdi i den fremtidige bioøkonomiske dagsorden - et højaktuelt emne i lyset af den netop indgåede klimaaftale, inden dagene afsluttes med to skarpe gæsteforedrag. I år med foredragsholder René Nielsen om forandring og koncerndirektør Kristian Hundebøll om fremtidens DLG.