Med 2.264 besøgende på Nutrifairs andendag, nåede det samlede besøgstal over de to dage op på i alt 5.046 imod 4.302 i 2017. Det er en fremgang på 17 procent, og det var derfor en tilfreds udstillingsledelse, som kunne gøre status, da Nutrifair lukkede torsdag aften.

Projektleder Jørgen Kronborg, MesseC, lagde ikke skjul på, at han var glad for det flotte besøgstal og han vurderer, at der er flere vigtige forklaringer på fremgangen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det hænger dels sammen med konjunkturerne, som er bedre end tidligere. Men det har også noget at sige, at det nu var syvende gang, Nutrifair fandt sted. Messen er blevet veletableret med et fagligt snit, som både udstillere og besøgende sætter pris på. Messen er ikke bred, men den har et enormt fagligt niveau. Nutrifair henvender sig til beslutningstagere, og det er tydeligt, at messen har betydning både som netværk og som forretning, siger Jørgen Kronborg.

Redaktøren fra Hyo har været rundt på messen, og på de kommende sider, beskriver han nogle af de ting han oplevede på Nutrifair.