Der er spændende nyheder med på standen, når Anteco udstiller på NutriFair 2018 i Fredericia.

Odense-virksomheden, som blandt andet er kendt for deres varmekanoner til brug i blandt andet svinestalde præsenterer i år nemlig en serie af vandbårne varmeventilatorer (vandkaloriferer), som er meget velegnede til svinestalde, fjerkræhuse og lignende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der findes mange vandbårne ventilatorer til industriopvarmning, men jeg har kun kendskab til nogle få, som anvendes i forbindelse med husdyrproduktion. Men nu kan vi for første gang tilbyde et helt sortiment af innovative vandkaloriferer, som er målrettet til landbruget - det er en stor nyhed, både for os og for kunderne, konstaterer Nis Pedersen, indehaver af Anteco.

Han tilføjer, at Leo Agro varmeventilatorerne fra Flowair er nye på markedet, og NutriFair bliver første gang, de kan ses på messe i Danmark.

Flowair har lavet en række tilpasninger på deres produkter, så de egner sig bedre til brug i det hårde miljø, der er i blandt andet svinestalde. Tilpasningen til brug i stalde er sket på flere fronter, fortæller Nis Pedersen:

- Industrisystemer er oftest udført i aluminium eller kobber, men det udgør en dårlig cocktail sammen med den ammoniak, der er i stalde. Leo Agro-produkterne er behandlet, så de kan klare ammoniak. Desuden har de fem millimeter mellem lamellerne mod normal én millimeter, og derfor pakker de ikke til, og de er nemme at vedligeholde og rense, da de kan åbnes op.

Han understreger, at eksempelvis varmekanoner - som Anteco også er specialister i - forbliver en fleksibel og meget mobil løsning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men hvis man har halmfyr, stokerfyr eller et stort pillefyr, og producerer større mængder varmt vand, så er de nye vandkaloriferer et spændende alternativ. Man udnytter eventuel overkapacitet og får en meget energieffektiv løsning, fastslår Nis Pedersen, som glæder sig meget til at vise nyhederne frem på NutriFair.