Efter et par år hvor vaskerobotten Clever Cleaner har kørt hos flere landmænd, men hvor der ikke har været gjort en salgsindsats for at sælge flere, er Envirologic nu klar med en ny og videreudviklet robot ved navn Evo Cleaner, som skal være med til at genvinde markedsandele på det danske marked.

Samtidig med at den nyudviklet vaskerobot er klar til markedet, har firmaet ansat en dansk sælger, som skal få salget igang på det danske marked. Lone Tanggaard har mange års erfaring med praktisk svineproduktion, og i de sidste mange år, har hun haft praktisk erfaring med brugen af Clever Cleaner, hvilket har givet hende mod på, at få flere landmænd til at se kvaliteten af robotten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Stod det til mig, burde alle landmænd have en Evo Cleaner, og med min erfaring kan jeg sælge robotten til folk, fordi jeg kan rådgive dem i brugen, og jeg kender de udfordringer de står med, siger Lone Tanggaard.

Robotten er kendt for sin lave vandforbrug, hvilket de har udviklet til at blive endnu lavere.

Redaktørens vurdering

Der er gang i markedet af vaskerobotter, og flere landmænd overvejer købet af dem. Derfor er det godt at der er konkurrence på markedet, og denne robot skiller sig meget ud fra den anden på markedet, hvilket giver køberen en reelt valgmulighed.