Abonnementsartikel

Det er seks måneder siden at Alltech hilste Keenan velkommen, og siden da har man oplevet fortsat vækst og styrke af brandet. I løbet af de sidste par måneder har Keenans hold af medarbejdere, under den nye ledelse af administrerende direktør Robert Walker, arbejdet sammen med deres Alltech kolleger rundt om i verden til hosting møder, for at opbygge stærke relationer.

Siden starten har Keenan tilbudt skræddersyede løsninger til at øge gårdens rentabilitet. Efter at have sluttet sig til Alltech familien, har et fornyet energi investeret i design, innovation og teknologi, for at sikre at produkterne overstiger kravene fra fremtidens landbrugs krav. Med fremskridt inden for præcisionslandbrug og mod en baggrund af kundernes feedback, har en byge af udviklingsarkunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nøglen til dette fornyede fokus er Keenan InTouch, en live gennemgang og supportservice med rådgivning fra dygtige ernæringseksperter. Et unikt produkttilbud, som sikrer at dyr opfylder deres daglige potentiale ydeevne.

Alltech og Keenan deler stand på Agromek. Vi forbliver to selvstændige firmaer, men det der binder os sammen er vores fælles fokus som koens sundhed, fodring og ernæring. fgk