Lyt til artiklen:

John Deere dropper stor messe

00:00
Hastighed: ???x
02:03

Abonnementsartikel

John Deere vil ikke deltage på Sima i Paris i 2024. Årsagen er øget fokus på forhandlere og kundearrangementer.

Når Sima-messen løber af stablen i Paris i 2024 bliver det uden de grønne traktorer med de gule fælge i hallerne. John Deere dropper nemlig den store messe, da firmaet vil øge fokus på forhandler- og kundearrangementer i de enkelte lande i 2024. Det skriver John Deere i en pressemeddelelse.

- Corona har forandret hele den måde, vi arbejder med arrangementer på, og kunderne vil i dag også gerne interagere med os på anden vis", siger Andreas Jess, John Deere Marketing Director for Region 2.,og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Messer for landbrug og plænepleje er én måde at komme i kontakt med landmænd og maskinstationer på, men vi arbejder i dag også med alternative kommunikationskanaler, som kombinerer digitale aktiviteter med dem, hvor vi mødes ansigt til ansigt. Det gør, at vi bedre kan demonstrere vores innovative teknologier og løsninger,
der er baseret på produktionssystemer. Og samtidigt nå ud til flere.

Den voksende interesse i præcisionslandbrug, og hvordan det kan understøtte landmændene gennem hele produktionen kræver ifølge firmaet, at man præsenterer sine produkter på andre måder.

Det øgede fokus på kundearrangementer i de enkelte lande er i tråd med John Deeres omstilling til en mere strømlinet forretning med kunden som omdrejningspunkt. Det handler desuden også om at udnytte ressourcerne bedst muligt på mellem og langt sigt.

Tilmann Köller, ansvarlig for John Deere Public Relations og Shows & Events i Region 2 tilføjer:

- Vi er i øjeblikket ved at planlægge vores europæiske forhandler- og kundearrangementer for 2024, og det skal synkroniseres med vores Nordamerikanske markeder. Vi kan fortælle mere i marts 2024, og vi glæder os meget til at fortælle om det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

John Deere mener stadig, at messer også fremover vil spille en vigtig rolle, men opfordrer de internationale messearrangører til at revidere tidsplanerne, så der også bliver plads til andre salgsfremmende aktiviteter.

Forhandlere måtte selv trække store maskinbrands med til Agromek

Se også:

Forhandlere måtte selv trække store maskinbrands med til Agromek