Lyt til artiklen:

Stor interesse for Pork Academy Masterclass

00:00
Hastighed: ???x
02:17

Under Grisekongressen lancerede Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris, Danske Svineslagterier og Landsforeningen af Danske Svineproducenter Pork Academy Masterclass for fremtidens griseproduktion, som er et netværk og talentprogram for de største talenter inden for dansk griseproduktion. Talentprogrammet er blevet taget godt imod, og mange har allerede ansøgt, det skriver L&F i en pressemeddelelse.

Allan V. Pedersen, næstformand for Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris, udtaler, at det ikke er for sent at ansøge.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er utrolig glad for den gode modtagelse, som talentprogrammet har fået både fra talenterne selv og deres arbejdsgivere. Det glæder mig meget. Som arbejdsgiver ved jeg selv, hvor meget værdi man får på staldgangen ved at styrke vidensniveau og motivation hos vores medarbejdere. Vi har allerede fået mange ansøgninger, men det er ikke for sent. Så derfor vil jeg gerne opfordre alle talenter til at søge programmet inden den 27. november - og er du arbejdsgiver til et talent, så giv dit talent et venligt puf til at få søgt, det vil styrke både viden og motivation, siger Allan V. Pedersen.

De talenter, der allerede har ansøgt om programmet har særligt lagt vægt på programmets mulighed for at styrke netværk med andre talenter. Lars Andersen, bestyrelsesmedlem i Landsforeningen af Danske Svineproducenter, udtaler at det netop er netværket mellem unge talenter, der er den helt unikke mulighed ved Masterclass for fremtidens griseproduktion.

- Masterclass for fremtidens griseproduktion er en unik mulighed for, at man som talent kan få et netværk af andre talenter, som man ikke kun får glæde af, når man deltager i programmet, men som man forhåbentlig kan få glæde af resten af sin karriere som griseproducent. Derfor vil jeg gerne opfordre alle, der brænder for griseproduktion til at søge om optagelse i programmet, siger Lars Andersen, bestyrelsesmedlem Landsforeningen af Danske Griseproducenter.

Ansøgningsfristen til Masterclass for fremtidens griseproduktion er den 27. november.

Masterclass skal klæde fremtidens griseproducenter godt på

Se også:

Masterclass skal klæde fremtidens griseproducenter godt på