Lyt til artiklen:

Mere end 85 gårde og virksomheder inviterer til Åbent Landbrug

00:00
Hastighed: ???x
01:41

Nysgerrige gæster kan igen i år bliver klogere på dansk landbrugs- og fødevareproduktion og opleve livet på landet, når Åbent Landbrug inviterer indenfor den 17. september.

En af dem, der har valgt at åbne sin gård for gæster, er Mathias Hedegaard Hansen fra Enegaard på Djursland, der har konventionel mælkeproduktion og dyrker 200 hektar med majs, græs, vårbyg, vinterbyg og raps. Det skriver Djursland Landboforening i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ikke kun køer

Også Peter Koustrup byder indenfor på Varbjerggaard, som er en konventionel svineproduktion ved Balle på Djursland. På gården er der 260 søer, 1.500 smågrise og 750 slagtegrise.

Peter Koustrup er leverandør af englandsgrise til Danish Crown. På gården er der 260 søer, 1.500 smågrise og 750 slagtegrise. Peter Koustrup er leverandør af englandsgrise til Danish Crown.

rich-media-2
Mathias Hedegaard Hansen byder velkommen til Åbent Landbrug på Enegaard, som er en konventionel mælkeproduktion. Foto: L&F/Åbent Landbrug

Også den økologiske gedefarm, Nørgaards Familielandbrug, der er i gang med at bygge deres eget mejeri med gedemælk, inviterer gæster på besøg.

Planteavlere uden dyr og virksomheder, der arbejder med fødevarer, viser deres bedrifter og virksomheder frem. Blandt andet Danespos kartoffel-pakkeri og planteforædlings-virksomheden Nordic Seed.

Se hele listen med steder, der holder Åbent Landbrug.