Lyt til artiklen:

Oversvømmelser i amerikansk stat koster høsten

00:00
Hastighed: ???x
01:17

I den forgangne uge er store mængder regn faldet over del amerikanske delstat Vermont, og det har haft katastrofale konsekvenser for flere byer og landmænd, det skriver CNN

Oversvømmelserne i delstaten er den anden 100 til 500-årshændelses oversvømmelse indenfor bare 12 år, og i denne omgang kan det blive endnu værre, idet farligt vejr er på vej mod staten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- det kommer til at tage uger før vi har det fulde billede. Men for nogle er sæsonen allerede ovre, mens den for andre er drastisk påvirket, siger Grace Oedel, der er direktør for Northeast Organic Farming Association of Vermont til det Vermont-baserede medie VTDigger

Til mediet fortæller flere landmænd at de først nu kan begynde at bevæge sig ud og besigtige deres marker, mens andre landmænd stadig venter på at vandet, der visse steder står i omkring en meters højde, trækker væk.

Den amerikanske regering har allerede godkendt hjælpepakker til staten såvel som dens landmænd, men i det korte løb opfordrer Grace Oedel til at man gør hvad man kan for at hjælpe sin lokale landmand.

- Vi har alle brug for hinanden, siger Oedel til VTDigger.