Abonnementsartikel

Brancheorganisationen Danske Kartofler - en fælles organisation for både stivelses- og spisekartofler blev stiftet i august 2012. Agro har besøgt formanden Carl Heiselberg hjemme på gården ved Vojens.

Danske Kartofler er ikke alene avlernes forening, de varetager også virksomhedernes interesser, og ønsker i fællesskab at fremme produktion, afsætning og kvalitet af danske kartofler og kartoffelprodukter. Og samarbejdet var helt nyt, da kartoffelbranchens forskellige aktører slog pjalterne sammen for to år siden.

- Omkring 1.200 erhvervskartoffelavlere står for 80 procent af produktionen i Danmark. Medlemskredsen i Danske Kartofler består af AKV Langholt og KMC, som med deres medlemmer repræsenterer omkring 800 avlere, derudover er der cirka 300 andre avlermedlemmer, og vi vil gerne have mange flere med fastslår Carl Heiselberg og fortsætter:

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.