sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Mange produkter til jordbearbejdning

00:00
Hastighed: ???x
04:35

Abonnementsartikel

Industriehof GmbH tilbyder mange muligheder inden for jordbearbejdning til den kommende sæson.

Produkterne og udvalget udvikles konstant hos Industriehof GmbH, som til jordbearbejdning i den kommende sæson har nye og flere produkter med større holdbarhed.

Ved Industriehof GmbH findes mange produkter til den kommende sæson og man kan let finde dem på virksomhedens hjemmeside og købe dem hos Industriehofs samarbejdspartnere, som står for selve salget.

Mulighederne er mange, når talen kommer på produkter til jordbearbejdningen - om det drejer til tallerkenharver, plove, ukrudtsbekæmpelse eller såning.

Industriehof GmbH forsætter med at udvikle, tilføre nye og flere produkter med langt større holdbarhed - det vil være sig Duraface og Extreme produkter, men også at finde anden energikilde til produktionen.

Duraface - hvad er det?

Siden sommeren 2022 har vi haft fokus på at udvide programmet med gåsefodsskær og nu også med Duraface.

rich-media-1
Industriehof kan nu levere 200 millimeter gåsefodsskær i flere varianter. Foto: Industriehof.

Duraface-belægningen er en hårdmetallegering i flydende form, som kan påføres som en coating på enhver metaloverflade og dermed forøge skærets holdbarhed og levetid.

Der kan derfor nu leveres 200 millimeter gåsefodsskær i følgende varianter.

  • 101.IND-1959 standard skær
  • 101.IND-1959.D med Duraface belægning
  • 101.EXT-1034 Extreme forstærkning

I dag har Industriehof produkter, som kan tilpasses en hvilken som helst jordtype, anvendelse og økonomi.

De tre gåsefodsskær på de efterfølgende billeder viser mulighederne for at finde den rigtige løsning.

Extreme

En afgørende erfaring fra Industriehofs Extreme-produkter (hårdmetal-belagte) er længere holdbarhed, færre skift og ensartede arbejdsdybde over hele levetiden, og det har medført, at Industriehof vil have endnu mere fokus på udviklingen af Extreme-produkter.

I Industriehofs katalog 9 kan man finde Extreme-produkter, der passer til mange forskellige redskaber og maskiner.

Det kunne for eksempel være 101.EXT-1116 som alternativ til Kongskilde 101155541 eller 101.EXT-1004 til Köckerling 506008 eller 101.EXT-1091 svarende til Väderstad 207053

Dette link giver direkte adgang til Extreme produkterne i katalog 9 https://www.industriehof.com/dk/catalogue/c9/

Med en bedre holdbarhed og længere levetid end standardprodukterne, kunne Extreme-produkterne være en god mulighed for at mindske maskinomkostningerne pr. hektar over tid.

Bourgault

Gennem længere tid har Industriehof kørt forsøg med BTT-såsæt bestående af 688-HLD-2080 og 610-TIP-4082 (gødning og sædekorn).

Sættet har været monteret på en Horsch Sprinter, og i sammenligningen med pløjning, såbedsharvning og såning har det vist sig, at ved direkte såning har man formindsket forbruget af dieselolie med op til 60 procent.

Lignende betragtninger er bevist i England, hvor flere end 300 Horsch Sprinter kører med tilsvarende Bourgault-sæt både for placeringen af gødning og sædekorn eller kun sædekorn.

Det forventes at i løbet af 2023 vil Industriehof også kunne tilbyde Bourgault-såsæt passende på flere andre typer såmaskiner.

Det kunne være en løsning for Weaving Sabre Tine, Kuhn Megant og Amazone Cayena.

Investeringer for fremtiden

Da en stor del af Industriehofs egen produktion af sliddele på fabrikkerne i Italien, Frankrig og Tyskland er sket ved hjælp af gas, har virksomheden i de seneste to år foretaget store investeringer i alternative energikilder.

- Vores mål er at blive selvforsynende med den nødvendige energi. Dette vil hjælpe os med at forøge vores økologiske fødevareprint samt fjerne potentielle markedsrisici i produktionen, fremhæver Industriehof, som tilføjer:

- Der er taget store skridt i vores nye produktionsanlæg i Frankrig, som stadig er i indkøringsfasen. Men gennem støtte fra den franske regering samt EU var vi i stand til at skabe et politisk prisvindende projekt med at skabe en næsten CO2-neutral produktion.

rich-media-3
Den nye fabrik i Forges de Niaux. Foto: Industriehof.

- Dette bidrag til den globale klimakrise er et projekt, som er et fokusområde i hele vores virksomhedsgruppe, fremhæver Industriehof.

Industriehof GmbH vil med de nævnte klimainvesteringer og produkter med egne ord kunne indgå i forsyningskæden for landbruget, som dermed har mulighed for at reducere klimaændringerne.

Agritechnica 2023

En mulighed for at se og hører mere om Industriehofs produkter er at besøge virksomheden på Agritechnica i november 2023 eller at kontakte en samarbejdspartner.

- Selvfølgelig er man også altid velkommen til at kontakte area sales manager - John S. Madsen på enten e-mail eller telefon - kontaktinfo findes på www.industriehof.com