Abonnementsartikel

Kalvene har et stort suttebehov, som både giver god tilvækst og mere ro og tryghed i stalden. To unge og nye kalvepassere suger ny viden til sig på Kalvens Dag 2022 i Herning, hvor eksperter deler ud af den nyeste viden om kalvefodring.

18-årige Mille Larsen er i øjeblikket i praktik på Agaardslund ved Jelling med 120 årskøer og opdræt, hvor hun passer kalvene sammen med driftsejeren. De er kun de to på gården, så Mille Larsen er med til alle opgaver.

- Jeg får en masse ny viden med i dag. Jeg vidste ikke, før i dag, at kalvenes suttebehov er så stor og er så vigtig for kalvens tilvækst. Vi fodrer i øjeblikket i suttespande og har suttebarer, men jeg vil helt sikkert tage med hjem, at vi gør det rigtige, siger Mille Larsen, der starter på første hovedforløb til februar på Dalum Landbrugsskole.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.