Abonnementsartikel

Der bliver mulighed for at møde Hornsyld Købmandsgaard A/S på NutriFair, hvor virksomheden blandt andet vil præsentere sine Selko-produkter til svin og kvæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er første gang, vi er med på NutriFair, og vi ser frem til at præsentere vores forretning bredt set på denne fagmesse, der henvender sig til den animalske landbrugsproduktion, siger salgsdirektør Henrik Hedegaard, Hornsyld Købmandsgaard.

Et af de områder, virksomheden særligt sætter fokus på, er syreproduktet Selko, som mange husdyrproducenter har gode erfaringer med.

- Vi har forhandlingen i Danmark, og vi mener, at NutriFair er et oplagt sted at præsentere produktet, fordi det kan være med til at sikre både svin og kvæg en god mave-tarm sundhed ved en forbedring af PH-værdien i dyrets mave.

Hornsyld Købmandsgaard vil også benytte landbrugsmessen til at præsentere en række øvrige produkter og tilbud.

- Det bliver primært inden for vores agro-afdeling med henblik på den animalske produktion, men vi vil også præsentere vores trælast og olieafdeling på vores stand, siger Henrik Hedegaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kunder i nye markeder

Hornsyld Købmandsgaard har deltaget på Agromek gennem flere år, men har nu valgt også at være med på NutriFair.

- Vi kan se, at der kommer rigtigt mange landmænd på denne messe, og da vi vækster i den sydlige del af Jylland og på Fyn, er det oplagt for os at være med her.

Hornsyld Købmandsgaard er en privat grovvareforretning, der omsætter for cirka 1,4 milliarder kroner årligt og har cirka 140 ansatte. Virksomheden består af tre selskaber, nemlig HK Agro, HK Trælast og HK Olie.